Belföld

Asztalhoz kötözött és megerőszakolt egy örömlányt egy budapesti fiatal

Megdöglesz!”, „Kiabálj, itt úgysem hallja senki!” - egyebek mellett ezzel fenyegette.
Kikötözött és megerőszakolt egy prostituáltat az egyik kuncsaftja. A rendőrök elkapták a brutális partnert, egy 26 éves fiatalembert.  Szexuális erőszak és kifosztás miatt javasolnak ellene vádemelést.

A rémült nő tavaly augusztusban kért segítséget egy IX. kerületi benzinkúton. Azt állította, megerőszakolták. A ferencvárosi Szabadkai úton, reggel nyolc óra körül szólította le egy fiatal férfi. A kuncsaft javaslatára a közeli vasúti töltés túloldalára mentek, egy elhagyatott épülethez. Azt mondta, amikor a közelébe értek, a fiatal megragadta a hajánál fogva, rángatni kezdte, közben azt mondta: „Megdöglesz!”, illetve „Kiabálj, itt úgysem hallja senki!”. Ezután belökte a házba, ahol közölte, ha azt teszi, amit mond, nem esik bántódása, ellenkező esetben „nagyon el fog durvulni a helyzet”. Ezután a nőt egy asztalhoz kötözte és megerőszakolta, közben egyszer, amikor kintről zajt hallottak, kést szorított a nyakához, és megfenyegette, ha segítségért mer kiáltani, baj lesz. Miután  végzett, elvette a táskáját a mobiltelefonjával, majd egyik kezét eloldozta, és távozott.

megerőszakolt prostituáltFotó: Sebestyén Jenő

” A nyomozásban október 19-én értünk el áttörést. Megtudtuk, egy lány használja a sértett elvitt telefonját. Kiderítettük, van egy féltestvére, aki hasonlít a gyanúsítottról készült fantomképre. Még aznap este XX. kerületi lakóhelyén elfogtuk Sz. Albertet. A felismerésre bemutatás során a sértett egyértelműen a támadójaként azonosította” – nyilatkozta a Zsaru magazinnak Révai Mónika alezredes, a BRFK gyermek- és ifjúságvédelmi osztályának vezetője.
Az ügy iratai már az illetékes ügyészségen vannak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik