Belföld

Facebookon keres szemtanúkat a gyászoló család

Kovács Tamás március 18-án, egy autóbalesetben veszítette el édesanyját. Az Ausztriában történt tragédia szemtanúit a közösségi oldalon kezdte el keresni – számolt be a Bors hétfői számában. A férfi keresztapjával, édesanyjával és szerelmével utazott egy Suzukiban az A21-es autópályán, amikor egy osztrák rendszámú Audi nagy sebességgel beléjük hajtott.

Kovács Tamás szerint ők a belső sávban haladtak, az idős osztrák sofőr pedig hátulról rohant beléjük. A hátsóülésen utazó édesanyja meghalt, szerelme súlyosan megsérült. Az Audi vezetője azonban nem ismerte el felelősségét, a család előtt is azt állította, ők a hibásak, mivel bevágtak elé.

Azért keresik a két szemtanút, egy kamionos férfit és egy hölgyet, hogy bizonyítsák igazukat. Mindketten segítettek a baleset helyszínén, a hölgy pedig azt állította: az osztrák sofőr elé is bevágott.

Azonban a rendőrök a helyszínen a szemünk láttára jegyezték fel a szemtanúk adatait, viszont később azt állították, hogy nekik nincs feljegyezve

-mondta el a lapnak Kovács Tamás, aki a közösségi oldalon vette kezébe az ügyet. Posztját rengetegen megosztották, a kamionos már jelentkezett is. A hölgyet még mindig keresik, bíznak a megosztók erejében.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik