Belföld

A miniszterelnök fiának nappalijából indult a keresztény gyülekezet

Orban-Gaspar(210x140).jpg (Orbán Gáspár)
Orban-Gaspar(210x140).jpg (Orbán Gáspár)

Orbán Gáspár, a miniszterelnök 24 éves joghallgató fia a Golgota Rádióban vallott megtérése körülményeiről – írta meg a Bors. Mint ismeretes, a korábbi élsportoló videója pénteken robbant az interneten, ebben Orbán Gáspár a Körcsarnokba hívja a fiatalokat Istent dicsőíteni.

A keresztény internetes rádiónak a miniszterelnök fia azt mondta:

Én nagyon fiatal vagyok Krisztusban, másfél éve tértem meg. Előtte 22 évet éltem keresztényként, református templomba járóként, klasszikusan törvény alatt, betartva csomó nehéz szabályt. Afrikában találkoztam Jézus Krisztussal úgy, ahogy azóta ismerem őt.

Orbán Gáspár 2014 májusában járt Ugandában, miután egy sérülés miatt fel kellett adnia profi sportolói karrierjét. Afrikában egy keresztény se­gélyszervezet programjában vett részt, a Puskás FC korábbi játékosa gyerekeket tanított futballozni. Afrikában olyan élményeket szerzett, amelyek megváltoztatták életét.

Mindig reménykedtem, hogy Isten valami ilyesmi lehet, de nem tapasztaltam meg addig olyan formán. Amikor ez megtörtént, tudtam, ha hazajövök, ezt tovább kell adnom másoknak is. Ez nemcsak egy nagy kincs, ez az életnek az értelme, a világon a legjobb dolog továbbadni a lángot, amit Isten bennünk gyújtott.

A teljes beszélgetést itt találja:

 

 

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik