Belföld

Az időjárás ma bocsánatot fog kérni a tegnapiért

Pénteken a nap első felében szikrázóan napos idő lesz, írja a Köpönyeg.hu. Délután az északi tájakon megnövekszik a fátyolfelhőzet, de csapadék itt sem várható. A szél délnyugatira fordul és megélénkül. Reggel 5 és 10, délután 17 és 22 fok között alakul a hőmérséklet. Melegfronti hatás kezdődik.

Szombaton a szép április napsütést csak fátyolfelhők zavarják. Eső nem fordul elő. A délnyugati szél többfelé megerősödik. Erősödik a nappali felmelegedés: 20 és 25 fok közötti kellemes hőmérséklet ígérkezik.

Vasárnap a napsütés mellett délután már több helyen megnövekedhet a gomolyfelhőzet és estétől zápor, zivatar is kialakulhat. Kora nyáriasan meleg lesz: 22 és 28 fok közötti értékeket mérhetünk. Estig a délnyugati, estétől az északnyugati szél fokozódhat viharossá.

Hétfőn eleinte felhős lesz az ég, és elszórtan kisebb csapadék is előfordul. Napközben aztán gyorsan kitisztul az ég és előbukkan a nap. A kezdetben még erős légmozgás fokozatosan mérséklődik. 16 fok körül alakul a csúcsérték.

Kedden a friss reggelt követően, a ragyogó napsütés hatására 19 fok köré emelkedik a hőmérséklet. Csapadék nem lesz. A szél is mérsékelt marad.

Az aktuális időjárásért keresd a kiderul.hu-t vagy kövesd a Facebookon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik