Belföld

Meghalt a Rotterdamban eltűnt magyar fiatalember

Csabát egy hónapja keresték.

Nyugodjék békében! Részvétünk! – olvasható az Eltűnt Emberekért – megoszhatod Facebook-csoport oldalán, ahol korábban a Rotterdamban élő fiatalember eltűnéséről beszámoltak. Hogy pontosan mi történt Csabával, arról nem írnak. A fiatalembertől hozzátartozója Facebook-oldalán az alábbi üzenettel búcsúzott: Elmentél, de a szívembe bent ragadsz, arra kérlek ott fent mindig boldog maradj, mi itt lent sose felejtünk el ,de hidd el mindent megteszünk, hogy akit szeretsz, az mindig érezze hogy te itt vagy vele.

A Blikk kedden írt a  fiatalemberről, akit már egy hónapja kerestek – hiába.  Eltűnését szerettei a rendőrségen és a hollandiai magyar nagykövetségen is bejelentették, de egyelőre nem sikerült a nyomára bukkanni. A lap akkor utolérte Csaba húgát, aki elmondta, az egész családja kétségbe van esve. A fiatalembernek szerinte semmi oka nem volt arra, hogy eltűnjön a világ elől, sőt, tervezte a saját és családja jövőjét. “A legidősebb bátyám szerint március 16-án még hajnali 4-kor az ágyában volt. Amikor viszont 5 órakor kelteni szerette volna, már nem találta ott. Semmije nem hiányzik a lakásból a cipőjén kívül. Az iratai, a kisfia fényképe mind otthon maradtak. A telefonját később megtalálták, igaz, darabokra törve” – mondta Csaba testvére. A fiatalember egyébként a feltételezések szerint gyalogosan távozott, azonban mindezt az utcai kameráknak venniük kellett. A rendőrség nem mond a családnak semmit.

Csaba kábelfektetőként dolgozott Rotterdamban már egy éve. Nagyon szerette a munkáját, és főnöke is nagyon megbecsülte szaktudásáért. Eltűnése előtt bérelni akart egy házat, de a szerződést már nem írta alá. Azt tervezte, hogy a kis­fiát is kiviszi magával, már iskolát is talált neki. Azt írták, senkivel nem volt olyan konfliktusa, amiről a család tudna.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik