Belföld

Életveszélyes késelés a Margit hídon – Nem csukták le a kamasz támadókat

A vérző emberre járókelők találtak rá. A fiatalokkal szemben lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el.

Nem került rács mögé az a négy fiatal, akiket a szombat hajnali, Margit hídon történt támadással gyanúsítanak. A bíróság szerdán döntött előzetes letartóztatásukról 10 órától kezdődően, vagyis órákon át tárgyaltak arról, szükséges-e a legszigorúbb kényszerintézkedés elrendelése.

Gasz Péter, a Fővárosi Főügyészség szóvivőjét helyettesítő ügyész a 24.hu-nak elmondta, mind a négy gyanúsított esetében lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el a bíróság. A döntés nem jogerős, ugyanis az ügyészég fellebbezett a szökés, az elrejtőzés és a bizonyítási eljárás megnehezítésének veszélyére hivatkozva.

Ahogy arról beszámoltunk, a rendőrségre szombat hajnalban érkezett a bejelentés, hogy a hídon egy a lábán erősen vérző embert találtak, aki elmondta, hogy többen támadtak rá, megszúrták és elvették a zenelejátszóját. A sérültet a mentők kórházba vitték, méghozzá életveszélyes állapotban. A nyomozóknak sikerült azonosítani a társaság tagjait, négy kamaszt. Csoportosan elkövetett rablás miatt hallgatták ki őket gyanúsítottként, illetve egyiküknek  életveszélyt okozó testi sértés miatt is felelnie kell.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik