Belföld

Lekaratézta a gázórát a hódmezővásárhelyi garázda

A police.hu rendőtségi honlap szerint efy 22 éves férfi kerékpárral közlekedett Hódmezővásárhely belterületén április 9-én, ám nem sokkal 2 óra után leszállt a járműről, majd azt több alkalommal a földhöz vágta. A fiatal a használhatatlanná vált kerékpárt a közterületen hagyta, majd a közelben lévő ingatlan ereszcsatornáit megrongálta, egy tehergépkocsi visszapillantó tükrét és egy parkolójegy automata kijelzőjét pedig betörte.

A férfi ezután egy másik lakóház falán lévő gázórát is megrongált, amitől megsérült a gázcső illesztése és a gáz szivárogni kezdett. Végül az ittas férfi egy üzlet cégérét és ereszcsatornáját törte le, valamint egy ingatlan utcára néző ablakát ütötte.

A nyomozás során a térfigyelő kamerarendszer felvételei alapján a rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, akit a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra előállították. Sz. Csaba gyanúsítotti kihallgatása során elismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését. Ellene garázdaság és rongálás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik