Belföld

Fiatal szatírtól rettegnek a pécsi kertvárosban

A Bors értesülései szerint Pécs egyik nyugodt, kertvárosi negyedésben, a Diana téri piac és a környező tízemeletes házaknál egy fiatal 20-30 év körüli, rövid, barna hajú szatír garázdálkodik. A férfi azzal az ürüggyel szólítja meg a gyerekeket, hogy segítsenek neki megtalálni valakit, az ügyet jelentő asszony szerint pedig a napokban kis híján sikerrel csalt egy tízéves kislányt.

A lap úgy tudja, hogy a bejelentés után a rendőrök azonnal a helyszínre siettek, de a férfi még időben el tudott menekülni.

A helyiek úgy tudják, hogy a férfi egy kislány és egy kisfiút már elcsalt egy kapualjba, ahol telefonján képeket mutogatott nekik és molesztálta is a gyerekeket.

Azt egyelőre nem tudni, hogy ugyanarról az elkövetőről van szó vagy két szatír szedi áldozatait Pécsen. A helyiek egymást figyelmeztetik, hogy legyen óvatosak a Diana téri piac környékén.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette a napilapnak, hogy valóban történt bejelentés, a Pécsi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen, szeméremsértés miatt indított eljárást.

Képünk illusztráció. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik