Belföld

Betegesen féltékeny volt a feleségét feldaraboló darnózseli gyilkos

A férj megkérte egy rokonát, kamerázza le, hogy párja egy másik férfival beszélget.

Tárgyalásán még mindig tagadta a darnózseli hentes, hogy megölte feleségét. Állítja: a nő külföldre szökött, hogy új életet kezdjen. A Bors arról ír, hogy a nemrég indult perben megszólaló tanúk szerint a férj uralkodni akart az asszonyon, végtelenül féltékeny volt, emiatt az áldozat egyik ismerősét megfenyegette, hogy megöli, mert azt hitte, szeretők.

“Barátság alakult ki közöttük, egy délután a rendelőben egy matracon feküdtek, beszélgettek. János ezt az ablakon át látta, és éktelen haragra gerjedt” – mondta egy tanú. Az asszony később elmesélte a férfinak: komoly cirkusz volt otthon. János odahívta a gyerekeket és közölte velük, hogy az anyjuk megcsalja őt.

“Később a kocsiban beszélgettünk Judittal, János ott termett, beült az autóba. Megfenyegetett, ha nem szállok le a feleségéről, elvágja a torkomat. Láttam, hogy egy ismerőse videokamerázik minket” – mondta a férfi.  A bíróságon vallomást tett a vádlott, aki elismerte, hogy ő készített felvételeket Juditról és a kocsiról, mert a rokona megkérte rá. Ő kiállt a férfi mellett.

Ahogy arról beszámoltunk, az ügyben tavaly októberben emelt vádat az ügyészség. A hivatalos tájékoztatás szerint a 42 éves hentes kapcsolata megromlott a feleségével, a nő el is költözött szigetközi otthonukból. Tavaly májusban azonban mégis úgy döntött, hogy – a korábbi bántalmazások ellenére – visszaköltözik Darnózselire, hogy az ideiglenesen az apánál elhelyezett kisebbik gyermekét láthassa addig is, amíg végleges döntés születik az elhelyezéséről. A férjnek ez nem tetszett.

A vádiratból kiderül, amit korábban csak találgatni lehetett, hogy mi történt az asszonnyal, a holttestet ugyanis sokáig nem találták. A helyiek korábban is arról beszéltek, hogy testrészeket találtak a rendőrök, de erről eddig hivatalosan nem beszéltek a hatóságok.  Az ügyészség sokkoló részletekről számolt be pénteken. Egyik este autójával a felesége munkahelyére, Mosonmagyaróvárra ment, ahol megölte a nőt. Holttestét a járműbe rakta és hazaszállította. Miután gyermeke elaludt, autóval a ház alatti garázshoz tolatott, majd az ott kialakított húsfeldolgozóban a holttestet feldarabolta, a maradványokat részben elégette, részben elrejtette, részben szétszórta. A húsfeldolgozó eszközöket sósavval fertőtlenítette.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik