Élő Belföld

Lázár: a kormány nem akarja kicsúfolni a tüntető tanárokat

A miniszter szerint a kereskedelmi dolgozókkal szúrnak ki azok, akik a vasárnapi zárva tartás ellen népszavaznának. Sétált már az alcsútdobozi arborétumban, de nem találkozott ott kormánytaggal. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót.

Elterelik a figyelmünket, miközben Brüsszel a háttérben ármánykodik

Lázár János azt mondja, miközben a világ Brüsszelre figyel, az Európai Bizottság a háttérben tovább dolgozik a kötelező kvótarendszeren, amellyen ránk akarják erőszakolni, hogy Magyarország olyanokat fogadjon be, akiket nem akar. Szerinte sok település önkormányzata közölte már, hogy nem kérnek sem az illegális, sem a legális bevándorlóktól.

Nem emelik a terrorfenyegetettség szintjét

Lázár szerint nincs konkrét fenyegetettség Magyarország ellen, ezért úgy látják, nem kell emelni a terrorfenyegetettség szintjét. Marad a közepes szint.

Azt mondja, a bevándorlás és a terrorizmus között igenis kapcsolat van. Minél nagyobb az iszlám nyomása Európában, annál nagyobb a terrorizmus veszélye.

Elhagyta az intenzívet a Brüsszelben megsérült magyar

Lázár szerint minőségi változás állt be Magyarország helyzetével kapcsolatban, miután megfenyegette Magyarországot az Iszlám Állam.Ezt a fenyegetést nem becsülik alá, mindent megtesznek, hogy garantálják Magyarország biztonságát.

Lázárazt mondta, az egyik Brüsszelben megsérült magyar már elhagyta az intenzívet, de a brüsszeli magyarok számára aggasztó, hogy ilyen megtörténhet velük.

Lázár Kertészről

Lázár szerint Kertész Imre halála a nemzet vesztesége. Kertész a XX. század megértéséhez vitt minket közelebb.

Olvasói sztorik