Belföld

Az aszfalton találta meg leharapott fülét egy tatabányai férfi

Egy tatabányai férfit súlyos sérülésekkel szállítottak kedden a megyei kórházba, írja a kemma.hu. P. Zoltán egy veszekedés miatt ment le az utcára, ahol kiderült: lánya, annak barátja és egy másik férfi vitatkozott egy telefonon.

A 42 éves férfi először beszélgetéssel próbálta megoldani a konfliktust, az elején úgy tűnt, ez sikerül is neki, utána viszont a nagydarab támadó egy “ki vagy te?” kíséretében a földre vitte és elkezdte karmolni az arcát. A férfi nem csak a körmeit használta, a dulakodás közben leharapta a sértett fülébe, aki így emlékszik vissza az esetre:

Éreztem, hogy a fülembe harapott, de akkor még nem tudtam semmit. Öt gyermeket neveltem fel, sok mindenen átmentünk, de ehhez hasonlót még nem tapasztaltam.

A harapástól annyi vért vesztett, hogy kórházba szállítás után azonnal megműtötték, a mentősök először azt hitték, kutyával verekedett.

P. Zoltán a műtét után elhagyhatta a kórházat, majd a tett helyszínére visszatérve saját fülére bukkant, amit már nem lehetett visszavarrni.

A 25 éves támadót a tatabányai rendőrök gyorsan fülön csípték, súlyos testi sértés miatt eljárás indul ellene.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik