Belföld

Ma már jó idő lesz, de nem sokáig

Szerdán már a reggeli óráktól kezdve északkelet felől határozottan csökken a felhőzet, és egyre többfelé süt ki a nap, írja a Köpönyeg.hu. Eleinte még előfordul zápor, esetleg hózápor. A keletire forduló szél többfelé megélénkül, néhol meg is erősödik. Reggel 0 fok körül, délután 6 és 11 fok között alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön reggel az Alföldön és az Északi-középhegység térségében néhol köd képződik, mely hamar feloszlik. Napközben ragyogó napsütésre számíthatunk. Eső nem lesz. Mérséklődik a szél. Reggel gyenge fagy várható, délután 11 fok körüli értékeket mérhetünk.

Pénteken a napsütést magas szintű felhőzet zavarja majd, de ebből csapadék nem alakul ki. Az északnyugati szél megerősödik. 10 és 15 fok között várható a hőmérséklet délután.

Szombaton gyakran lesz erősen felhős az ég és elszórtan valószínű zápor, a hegyekben hózápor is. Átmenetileg visszaesik a hőmérséklet, délután csak 6-9 fok körül lehet a maximum. Vasárnap folytatódik a borongós, szeles idő, de záporok csak elszórtan fordulnak elő. Kissé erősödik a nappali felmelegedés, ismét 10 fok körül lehet a csúcsérték.

Az aktuális időjárásért keresd a www.kiderül.hu-t vagy kövesd a Facebookon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik