Belföld

Reggel eltűnt egy 10 éves kisfiú, segítsen megtalálni!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya körözési eljárást folytat Bódi Erik eltűnése ügyében – számolt be a police.hu rendőrségi honlap.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 10 éves kisfiú március 15-én 8 óra 50 perc körüli időben a IV. kerületi Károlyi István utcai otthonából ismeretlen helyre távozott. A felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

fotók: police.hu
fotók: police.hu

A gyermek körülbelül 130-140 centiméter magas, súlya 20-30 kilogramm.  Haja rövid, fekete színű. Szeme barna színű. Eltűnésekor zöld színű kabátot, fehér színű pólót, barnás-zöld színű pulóvert, sportcipőt és kék színű farmert viselt. A kezében egy napszemüveg volt.

eltűnt2

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Bódi Eriket felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a IV. kerületi Rendőrkapitányságot a 06-1/231-3400 telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik