Belföld

Vivien gyilkosa is megosztotta a Facebookon a lány eltűnését

Lapértesülések szerint K. Bálint maga vezette a rendőröket nagyapja erdejébe, ahol elrejtette a lány holttestét.

Csütörtökön reggel találták meg az eltűnt M. Vivien holttestét, gyermekkori barátja, K. Bálint még aznap bevallotta, hogy ő ölte meg a húszéves lányt. A Bors pénteki számában arról ír: az erdő, amelyben a holttestet megtalálták, a nagyapja gazdaságához tartozik. A fiú fél méter földet hordott rá az áldozatra.

A 24.hu csütörtökön úgy értesült, a gyanúsított szerelmes volt Vivienbe, egy ideig jártak is, de a lány szakított vele. A fiatalember facebook-profiljából egyébként az derül ki, volt kapcsolata.

A Bors szerint K. Bálint édesanyjának fogalma sem volt arról, hogy mit tett a fia, a lány eltűnéséről szóló felhívást ő is megosztotta a Facebookon. Egy helyi férfi szerint a gyilkos édesanyja is összeomlott.

A Blikk azt írja: K. Bálint egy játszótéren fojtotta meg áldozatát, azután még tíz kilométert autózott Inárcsról Dabasra, ahol elrejtette a holttestet. A gyilkost telefonja buktatta le, miután a rendőrök megtudták, hogy vele beszélt utoljára a lány. Végül a rendőröknek ő mutatta meg, hol hagyta a megölt lányt. Ezzel szemben a rendőrség azt közölte tegnap, Dabas határában végzett áldozatával, majd az erdőbe vitte.

M. Vivien egy volt osztálytársa arról beszélt a lapnak, hogy K. Bálint is megosztotta a Facebookon azokat a bejegyzéseket, melyekben az eltűnt lányt keresték.

A 24.hu eddigi cikkeit az ügyről itt olvashatja el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik