Belföld

Megkéselte gyilkosa Vivient

Több mint tíz szúrással ölte meg a lányt.

Több mint tíz késszúrással ölték meg azt a lányt, akinek a holttestét csütörtök hajnalban találták meg egy dabasi erdőben – írja a Velvet. Az áldozatot ezután kabáttal és gallyakkal terítette be, így próbálta eltüntetni. Korábbi sajtóértesülések szerint az áldozatot megfojtották.

Ahogy arról beszámoltunk, a lányt szombat hajnalban látták utoljára a Népligetben. Buliból tartott hazafelé, ám nem érkezett haza. Eltűnés miatt keresni kezdték, a rendőrök napokon keresztül kutattak utána Budapesten, Kakucson és a környező településeken. Végül csütörtök délelőtt közleményt adtak ki, amelyben tudatták: megtalálták a holttestét Dabason, egy erdős részen. Egy 20 éves, szintén kakucsi fiút fogtak el, akit emberölés miatt hallgattak ki gyanúsítottként. Beismerő vallomást tett.

Úgy tudni, meg akarta erőszakolni a lányt, de nem sikerült neki, a lány védekezett. Információink szerint a lány ruhában volt, amikor rátaláltak a holttestére, de több helyen elszakadt, a testét pedig sérülések – zúzódások, karcolások és karmolásnyomok – borították.

Úgy tudjuk, a fiú szerelmes volt Vivienbe, gyerekkori barátjába, korábban jártak is, de a lány nem viszonozta az érzéseit. A gyanúsított telefonjában több szerelmes üzenetet találtak, ezeket ő küldte áldozatának.

Munkatársaink kedden Kakucson jártak, ahol megszólalt az érintettek tanára:

Olvasói sztorik