Belföld

Próbálta átverni a rendőröket Vivien gyilkosa

Azt mondta, egy játszótéri padnak támasztotta az eszméletlen lányt.

Azért vitték a rendőrök először Inárcsra azt a fiút, akit a szombaton eltűnt lány megölésével gyanúsítanak, mert azt mondta, ott tette ki az akkor már eszméletlen Vivient. Egy padnak támasztotta a játszótéren, majd elment.

A velvet.hu szerint a speciális mentők kutyái azonban nem találtak olyan nyomokat, amelyek arra utaltak, hogy valaha is ott járt. A 20 éves fiúnak egy gumibabán kellett elmutogatnia, hogy hova támasztotta le gyermekkori barátját. A rendőrök a kihallgatás után leszerelték és elvitték több pad deszkáját.

Ahogy arról beszámoltunk, a lányt szombat hajnalban látták utoljára a Népligetben. Buliból tartott hazafelé, ám nem érkezett meg. Eltűnés miatt keresni kezdték, a rendőrök napokon keresztül kutattak utána Budapesten, Kakucson és a környező településeken. Végül csütörtök délelőtt közölték: megtalálták a holttestét Dabason, egy erdős részen. Egy 20 éves, szintén kakucsi fiút fogtak el, akit emberölés miatt hallgattak ki gyanúsítottként.

A fiú vélhetően megfojtotta a lányt és meg akarta erőszakolni, de ezt nem sikerült neki. Úgy tudjuk, a lány ruhában volt, amikor rátaláltak a holttestére, de több helyen elszakadt, a testét pedig sérülések – zúzódások, karcolások és karmolásnyomok – borították, védekezni próbált. A lányt ismerőse ölte meg.

A fiút őrizetbe vették, kihallgatása jelenleg is tart.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik