Belföld

Figyelem, megint átszabják az M1-M7-es csomópontját!

Új közlekedési rendet léptetnek életbe Buda egyik legnagyobb építkezésén, a Budaörsi úton. Több környékbeli utca zsákutcává válik.

Megváltozik a forgalmi rend az M1-M7-es autópálya bevezető szakaszán, a kifelé vezető irányban szombat délutántól – közölte a BKK a honlapján. Továbbra is kétszer három sávon haladhat a forgalom az új csomópont építésének helyszínén, azonban több változás is életbe lép.

A Pannonhalmi úttól a Sasadi útig a kifelé vezető szélső sávok munkaterületté válnak. A munkaterület mellett továbbra is biztosítanak három sávot a Budaörsi úti elágazásig, majd két sáv vezet az autópálya felé. A középső elválasztó sáv helyén, a forgalmi irányok között szintén munkaterületet alakítanak ki.

A Pannonhalmi út és a Bozókvár utca Budaörsi út felőli végét lezárják, az utcákat ideiglenesen csak a hegy felőli oldalról lehet megközelíteni. A Bozókvár utcában parkolási tilalom lép életbe. A Pannonhalmi út és a Bozókvár utca zsákutca lesz a Bakony utcától, az élelmiszerbolt parkolója végig megközelíthető marad.

A Beregszász út Budaörsi út felőli végét lezárják, így zsákutcává válik az Ugron Gábor utca felől az építkezés miatt. A BKK- és Volán-buszok megállói nem változnak. A városközpont felé vezető oldalon jelentős módosulás nem lesz, a Balatoni út vonalvezetése változatlan marad – olvasható a közleményben az MTI szerint.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik