Belföld

Ketten meghaltak, többen megsérültek Tiszaföldvárnál – Ittas volt a vétkes autós

24.hu
24.hu

2016. 03. 03. 12:06

A vétlen autó 27 éves utasa a helyszínen meghalt, a 28 éves sofőr pedig azután, hogy a mentők kórházba vitték. A balesetben további két ember súlyos, egy pedig maradandó sérüléseket szenvedett.

Lezárta a rendőrség a nyomozást a tiszaföldvári tragikus baleset kapcsán. Egy 22 éves fiatal ellen javasolnak vádemelést.

A végzetes karambol tavaly júliusban történt a 442-es főút 21-es kilométerszelvényében, Tiszaföldvár és Martfű között. A fiatal sofőr teherautóval közlekedett az érintett szakaszon, amikor elvesztette uralmát a jármű felett, áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött.

A vétlen autó 27 éves utasa a helyszínen meghalt, a 28 éves sofőr pedig azután, hogy a mentők kórházba vitték. A balesetben további két ember súlyos, egy pedig maradandó sérüléseket szenvedett. A vétkes autóst könnyű sérülésekkel látták el. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatásából az derül ki, hogy a fiatal ittas volt.

Az ügy iratai már az illetékes ügyészségen vannak.


Fotó: police.hu

Kommentek

Matolcsy-Gyorgy(960x640).jpg (Array)Matolcsy unokatestvére úgy viszi el a Buda-Cash ügyfeleit, ahogy senki más nem tudja
Tömeges karambol az M1-esen