Belföld

Meg akart erőszakolni egy nőt a kecskeméti temetőnél – Videón a támadó

A nőnek sikerült elmenekülnie, miután megrúgta támadóját.

Felvétel készült arról a férfiról, aki  a gyanú szerint meg akart erőszakolni egy nőt még tavaly ősszel Kecskeméten. A rendőrség felhívásából kiderül, az ismeretlen támadó november 29-én, a Ceglédi úton, a temető oldalsó bejáratánál ragadta meg áldozatát, majd a földre lökte, félig lehúzta a nadrágját és megpróbált közösülni vele. A nőnek sikerült megrúgnia és elmenekülnie.

Az ismeretlen támadó körülbelül 20-30 év közötti, 170-180 centiméter magas, sportos testalkatú. Fekete „pufi”kabát és fekete kötött sapka, valamint combja és térde alatt koptatott farmer.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki felismeri a képen és a videón látható férfit, illetve a személyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, illetve 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Olvasói sztorik