Belföld

Filmbe illő ékszerlopás Budapesten – Ötmilliós zsákmányt szereztek volna, ha nem baltázzák el

Az ékszerek zömét megtalálták a rendőrök.

Több mint ötmillió forint értékben szerzett – vagyis lényegében csak szerzett volna – ékszereket az a három tolvaj, akik szokatlan és látványos módját választották a lopásnak múlt éjjel Csepelen – értesült a 24.hu. Úgy tudjuk, a bevásárlóközpontban zsákmányolt csecsebecsék nagy része előkerült, a rendőrök tüzetesen átvizsgálták azt a területet a reggeli órákban, ahol a menekülő gyanúsítottak balesetet szenvedtek.

Ahogy arról beszámoltunk, a hétköznapi kísérletnek semmiképpen sem nevezhető akciót hétfőre virradó éjszaka ejtette meg a tolvajtrió. A csepeli bevásárlóközpontban lévő ékszerbolt utcai frontjának falát szakították ki autójukkal. Ezután berohantak, összeszedték amit tudtak, majd elmenekültek.  A menekülő autósokat a helyszínre siető rendőrök próbálták megállásra bírni, de ők inkább Szigetszentmiklós felé vették az irányt. Ám pechjükre balesettel zárult a “kaland”: a sofőr elvesztette uralmát a járműve felett és a kocsi előbb villanyoszlopnak hajtott, majd árokba csapódott.

Két tolvajt – egy 35 éves tápiószecsői és egy szintén 35 éves úri férfit – a helyszínen elfogtak az egyenruhások, harmadik – egyelőre ismeretlen – társuk azonban elmenekült. Őt továbbra is keresik.

csepeli ékszerlopás2

Fotó: police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik