Belföld

Valami történt a WizzAir gépével

24.hu
24.hu

2016. 02. 27. 14:57

A marosvásárhelyi gép visszafordult és leszállt Budapesten, a pilótafülkében jelzett be egy műszer.
Korábban a témában:

Misztikus esetet rögzített az Index a Flightradar segítségével: a WizzAir egyik, Budapestről Marosvásárhelyre tartó gépe félúton, már a román légtérből visszafordult, majd leszállt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren és a kifutóra kereső úton állt meg, körülötte sok reptéri kocsival.

A lapnak a Budapest Airport nem mondott semmit, a WizzAir pedig még nem válaszolt a kérdésekre. A légitársaság Facebook-oldalán se találtuk nyomát a fura manőversorozatnak. Lapunk is keresi a WizzAirt, amint megtudunk valamit, frissítjük cikkünket.

Reagált a WizzAir

Közben a légitársaság reagált a 24.hu megkeresésére: azt írják, a repülő felszállását követően egy pilótafülke jelzés miatt elővigyázatosságból visszatért a budapesti repülőtérre. A gépet vizsgálják, az utasok frissítőket kaptak és egy másik gép vitte tovább őket délután 4-kor.

Elnézést kérünk az utasoktól a késésért, és hangsúlyozzuk, hogy elsődleges célunk az utasok, a személyzet és a repülőgépeink biztonsága.

Kommentek

Budapest, 2016. február 27.
Tûzszerészek dolgoznak 2016. február 27-én a XVII. kerületi Perec utcában, ahol egy építkezésen, a talajfelszínhez közel három 76 milliméteres és nyolc 45 milliméteres repeszlõszer mellett 80 kilogramm, vagyis mintegy hét zsáknyi lõport, továbbá fél kilogramm vegyes gyalogsági lõszert találtak. A tûzszerészeti munkálatok idejére tizennégy lakóház harminchat lakójának kellett elhagynia otthonát.
MTI Fotó: Mihádák ZoltánSzovjet lőszer miatt nem ebédelhettek otthon a pestiek
Kiürítettek 14 lakóházat a XVII. kerületben