Belföld

Százmilliós drogfogás jött össze a rendőröknek

24.hu
24.hu

2016. 02. 27. 16:53

Pécsen fogtak el két embert és találtak egy csomó amfetamint a rendőrök.
Korábban a témában:

Mintegy 100 millió forint értékű kábítószert foglalt le a rendőrség egy pécsi lakásban pénteken – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság (BMRFK) a Police.hu-n szombaton. A közlemény szerint a rendőrök 9,5 kilogramm amfetamin-gyanús anyagot és 700 gramm extasyt foglaltak le két férfitől.

A 25 éves pécsi K. Sándorral szemben kábítószer-kereskedelem elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás: a férfit a rendőrök őrizetbe vették és indítványozták előzetes letartóztatását. Társát, a 32 éves siklósi K. Lajost kábítószer birtoklásával gyanúsítják.

A közleményben arra is kitértek, hogy a két férfi épp adagokat állított össze, amikor elfogták őket, így sem menekülni, sem a bizonyítékot elrejteni nem volt idejük. A BMRFK munkatársai azelőtt csaptak le, hogy a kábítószer az utcára került volna. A rendőrség szerint a kábítószer piaci értéke közel 100 millió forint, de a pontos hatóanyag mennyiségének szakértői vizsgálata még folyik az MTI szerint.

Kommentek

Sándor és Lajos 100 milliónyi drogot porciózott, mikor elkapták őket
Budapest, 2016. február 27.
Tûzszerészek dolgoznak 2016. február 27-én a XVII. kerületi Perec utcában, ahol egy építkezésen, a talajfelszínhez közel három 76 milliméteres és nyolc 45 milliméteres repeszlõszer mellett 80 kilogramm, vagyis mintegy hét zsáknyi lõport, továbbá fél kilogramm vegyes gyalogsági lõszert találtak. A tûzszerészeti munkálatok idejére tizennégy lakóház harminchat lakójának kellett elhagynia otthonát.
MTI Fotó: Mihádák ZoltánSzovjet lőszer miatt nem ebédelhettek otthon a pestiek