Belföld

Százmilliós drogfogás jött össze a rendőröknek

24.hu
24.hu

2016. 02. 27. 16:53

Pécsen fogtak el két embert és találtak egy csomó amfetamint a rendőrök.
Korábban a témában:

Mintegy 100 millió forint értékű kábítószert foglalt le a rendőrség egy pécsi lakásban pénteken – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság (BMRFK) a Police.hu-n szombaton. A közlemény szerint a rendőrök 9,5 kilogramm amfetamin-gyanús anyagot és 700 gramm extasyt foglaltak le két férfitől.

A 25 éves pécsi K. Sándorral szemben kábítószer-kereskedelem elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás: a férfit a rendőrök őrizetbe vették és indítványozták előzetes letartóztatását. Társát, a 32 éves siklósi K. Lajost kábítószer birtoklásával gyanúsítják.

A közleményben arra is kitértek, hogy a két férfi épp adagokat állított össze, amikor elfogták őket, így sem menekülni, sem a bizonyítékot elrejteni nem volt idejük. A BMRFK munkatársai azelőtt csaptak le, hogy a kábítószer az utcára került volna. A rendőrség szerint a kábítószer piaci értéke közel 100 millió forint, de a pontos hatóanyag mennyiségének szakértői vizsgálata még folyik az MTI szerint.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Sándor és Lajos 100 milliónyi drogot porciózott, mikor elkapták őket
Budapest, 2016. február 27.
Tûzszerészek dolgoznak 2016. február 27-én a XVII. kerületi Perec utcában, ahol egy építkezésen, a talajfelszínhez közel három 76 milliméteres és nyolc 45 milliméteres repeszlõszer mellett 80 kilogramm, vagyis mintegy hét zsáknyi lõport, továbbá fél kilogramm vegyes gyalogsági lõszert találtak. A tûzszerészeti munkálatok idejére tizennégy lakóház harminchat lakójának kellett elhagynia otthonát.
MTI Fotó: Mihádák ZoltánSzovjet lőszer miatt nem ebédelhettek otthon a pestiek