Belföld

Indítsuk be együtt a nyarat és a fesztiválszezont!

Duplán megéri június 15-16-17-én az Arena Plazában vásárolni! Minden MasterCard® és Maestro® bankkártyás vásárlással most kivételesen szuper kedvezmények várnak, plusz te lehetsz az egyik szerencsés, aki SZIGET napijegyet vagy bérletet nyerhet!

Mastercard_Andrea

A hosszúra nyúlt, hűvös, szeszélyes tavasz után már mindannyian nagyon várjuk a forró, pezsgő nyarat. Szemünket lehunyva álmodozunk a zenéről, koncertekről, romantikus estékről. Varázsold szebbé a nyaradat, és tarts velünk az Aréna Plaza bankkártyás kuponnapokon, hogy felfrissítsd a ruhatáradat az idei trendek szerint! Ehhez mi jelentős kedvezményekkel segítünk, és ha a szerencse neked kedvez, megnyerheted a SZIGET fesztiválbelépődet, akár már egyetlen vásárlással.
Ha MasterCard® vagy  Maestro® bankkártyával rendelkezel, regisztrálj a MasterCard Priceless Specials kedvezményprogramba a mastercard-kedvezmenyek.hu oldalon! Júniustól itt találod meg az akcióban résztvevő üzletek listáját.

MI A TEENDŐ?

A regisztrációt követően töltsd le a kedvezményekre jogosító kuponokat, amelyeket  MasterCard® és Maestro® bankkártyás vásárlással  tudsz érvényesíteni az akcióban résztvevő üzletekben az Arena Plazában június 15-16-17-én! (A kedvezmények az akcióban részt vevő üzletekben egymástól eltérő mértékűek.)

Maestro_Andrea

EXTRA MEGLEPETÉS: FESZTIVÁL AJÁNDÉKBA!

Minden MasterCard és Maestro  bankkártyás / kuponos vásárlás után az üzletekben nyereményszelvényt is kapsz, amely kitöltésével megnyerheted a 40 db SZIGET napijegy egyikét vagy a 4 db 2 személyes, 1 hétre szóló SZIGET bérletet!

A nyereményszelvények kisorsolása közjegyző jelenlétében, június 20-án történik. A játékszabályzatot a stahl.hu oldalon találod, és június 21-én ott ismertetjük nyertesek listáját is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik