Belföld

Búcsúlevelet írt, majd megölte kisfiát és magával is végzett a rendőrnő

24.hu
24.hu

hírfaragó. 2016. 02. 24. 07:06

Előre kitervelte a tettét P. Bernadett, a gyermekét kivégző rendőrnő, aki öngyilkos lett, írtuk korábban. A tragédia napján a negyedik osztályos kisfiú mit sem sejtve szállt be anyja Opel Astrájába. Az asszony Mikikét a szokottnál előbb elhozta a suliból, fél 2-re már otthon is voltak. Alig negyedórával később pedig lelőtte őt.

A Blikk információi szerint a nő a gyilkosság és az öngyilkosság előtt búcsúlevelet írt, gyászruhát öltött és bealtatózta gyermekét. Az asszony másfél évvel ezelőtt veszítette el apját, ezt követően pszichésen alkalmatlanná vált a munkavégzésre. Több mint egy évig nem dolgozott, decemberben kezdett újra. Pszichológusi vizsgálaton esett át, ahol alkalmassá nyilvánították őt a rendőri hivatás folytatására.

„Amikor közölték velem, hogy mi történt, el sem tudtam hinni. Berni nyugtatót és altatót adott Mikinek, aki egyből elszenderült, ágyba fektette, betakargatta. Aztán elővette fegyverét, és hidegvérrel lelőtte. Bernit a párja, László min­denben támogatta, de már ő sem bírta tovább zaklatottságát, és szakított vele. Ezután Berni egyre mélyebbre süllyedt, ahonnét már nem volt visszaút”, mondta a bulvárlapnak egy ismerőse.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Esztergom, 2015. szeptember 26.
A Szent István-díj idei kitüntetettje, Pozsgay Imre egykori államminiszter az elismerés átadásán az Esztergomi Vármúzeum Lovagtermében 2015. szeptember 26-án. A Szent István Alapítvány az összmagyarság érdekében végzett kiemelkedő jelentőségű tevékenységért ítéli oda a Melocco Miklós Kossuth-díjas szobrászművész által tervezett díjat.
MTI Fotó: Kovács AttilaOrbán emberei hallgatnak a népszavazási balhéról
SAN FRANCISCO - JANUARY 11:  Apple CEO Steve Jobs delivers a keynote address at the 2005 Macworld Expo January 11, 2005 in San Francisco, California.  (Photo by Justin Sullivan/Getty Images)Ma lenne 61 éves Steve Jobs - Reggeli pakk