Belföld

Búcsúlevelet írt, majd megölte kisfiát és magával is végzett a rendőrnő

Előre kitervelte a tettét P. Bernadett, a gyermekét kivégző rendőrnő, aki öngyilkos lett, írtuk korábban. A tragédia napján a negyedik osztályos kisfiú mit sem sejtve szállt be anyja Opel Astrájába. Az asszony Mikikét a szokottnál előbb elhozta a suliból, fél 2-re már otthon is voltak. Alig negyedórával később pedig lelőtte őt.

A Blikk információi szerint a nő a gyilkosság és az öngyilkosság előtt búcsúlevelet írt, gyászruhát öltött és bealtatózta gyermekét. Az asszony másfél évvel ezelőtt veszítette el apját, ezt követően pszichésen alkalmatlanná vált a munkavégzésre. Több mint egy évig nem dolgozott, decemberben kezdett újra. Pszichológusi vizsgálaton esett át, ahol alkalmassá nyilvánították őt a rendőri hivatás folytatására.

„Amikor közölték velem, hogy mi történt, el sem tudtam hinni. Berni nyugtatót és altatót adott Mikinek, aki egyből elszenderült, ágyba fektette, betakargatta. Aztán elővette fegyverét, és hidegvérrel lelőtte. Bernit a párja, László min­denben támogatta, de már ő sem bírta tovább zaklatottságát, és szakított vele. Ezután Berni egyre mélyebbre süllyedt, ahonnét már nem volt visszaút”, mondta a bulvárlapnak egy ismerőse.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik