Belföld

Terrorizálta nevelt gyerekeit a dunakeszi apa – vádat emeltek ellene

Nevelt lányát tavaly februárban kilökte az útra, az autók éppen csak, hogy ki tudták kerülni. Ezután derült fény a rémtetteire.

Kiskorú veszélyeztetése és súlyos testi sértés kísérlete miatt emeltek vádat egy dunakeszi férfi ellen, aki terrorizálta nevelt gyerekeit. Az ügyészség börtönben látná az agresszív apát, aki előzetes letartóztatásban várja tárgyalását.

A vádirat szerint a férfi két éve kezdett inni. Ha részeg volt, terrorizálta két nevelt gyermekét, egy kislányt és egy kisfiút. Előfordult, hogy az éjszaka közepén felébresztette őket és ordítozott velük, ok nélkül rájuk támadt, a kislányt szidta, ütötte és megrugdosta. A kisfiút pedig többször megfenyegette, hogy megveri, megöli. Ő sem úszta meg bántalmazás nélkül, olyan esetről is tudni, hogy egyszerűen ledobta őt az ágyról a földre. Rettegésben tartotta a testvéreket, azt mondta nekik, ha panaszkodni mernek anyjuknak, lehajítja őket a nyolcadik emeletről.

Tavaly februárban indult eljárás ellene, miután az úttestre lökte a kislányt. A dunakeszi vasútállomásra  tartottak, a férfi útközben végig a gyerekkel veszekedett, rángatta a kabátjánál fogva és szitkozódott. Az autók éppen csak, hogy el tudták kerülni, amikor kiesett eléjük. A történtek után a nevelőapa őrizetbe került – derült ki a Pest Megyei Főügyészség tájékoztatásából.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik