Belföld

Svájcba települt a csepeli Jobbik-elnök

24.hu
24.hu

2016. 02. 22. 17:01

Megszólalt a helyi lapnak a Forrás, aki kiteregette a csepeli Jobbik kis ügyeit. Zsidózás megy ezerrel, az elnökük pedig Svájcba ment a jobb életért.
Korábban a témában:

A csepeli Jobbik elnöke, Lehmann Viktor Svájcban telepedett le – írja forrásai alapján a Csepel.info helyi portál. Azt írják, Lehmann utolsó akciójával Gyurcsány Ferenc pártjával együtt tiltakozott 200 új munkahely létesítése ellen (egy konténerterminál építése ellen tüntettek).

Az erősen Fidesz-párti lap azt írja, Lehmannt a Jobbikban többször lezsidózták feltételezett származása miatt. A hírblog egyik forrása parádés magyarázatot adott, amiben kifejti, hogy a Jobbikban eleve mindenkiről azt terjesztik, hogy zsidó,

Viszont a Lehmannról többször mondták, hogy zsidó, mint amennyire ezt másokról mondták. Ezért egyáltalán nem lep meg, hogy a zsidó-szót ajánlja fel először a Google, ha rákeresnek Lehmann Viktor nevére.

A nevét nem vállaló forrás beszélt még Lehmann korábbi MSZP-s szimpátiájáról és a helyi Jobbik összefogásáról a szocialistákkal a 2010-es kampány során.

A cikkről és az értesülésről megkérdeztük a Jobbikot is, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.

(A borítóképen Vona Gábor mellett látható Lehmann Viktor a párt egyik 2014-es kampányrendezvényének plakátján.)

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Mórahalom, 2016. február 22.
A katasztrófavédelem egyik drónja a magyar-szerb határon felállított ideiglenes határzárnál, Mórahalom térségében 2016. február 22-én. A hétvégén 501 határsértõt fogtak el a rendõrök.
MTI Fotó: Kelemen Zoltán GergelyKatasztrófavédelmi drónokkal lesik a migránsokat
Budapest, 2016. február 22.
Orbán Viktor miniszterelnök (k) napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2016. február 22-én. Mellette balra Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes, mögötte balra Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője, jobbra Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője.
MTI Fotó: Kovács Tamás"Magyar kórházba meghalni megy az ember" - fideszesek buktak ki Orbánra