Belföld

Évente többször besétál a Városházára Habony, akiről még mindig nem tudjuk, hogy kicsoda

tarlos-istvan(960x640).jpg (Array)
tarlos-istvan(960x640).jpg (Array)

Az ATV Start című műsorának vendége volt Tarlós István főpolgármester. A műsorból kiderült, ami a korábbi Budapestinfón is elhangzott: a főpolgármester legutóbb az agglomerációs közlekedésről is beszélgetett a titokzatos tanácsadóval. Ahogyan akkor a sajtótájékoztatón, úgy most az ATV stúdiójában sem volt hajlandó megnevezni a főpolgármester Habony Árpád titulusát. Rónai Egon is hiába faggatta Tarlóst arról, hogy milyen jogcímen egyeztet ilyen fontos kérdésekben Habonnyal, azt azonban nem tagadta, hogy “politikai családjuk” ismeri Habonyt. Hozzátette: már a 2006-os választási kampányban is beszélt a titokzatos férfival.

A műsorvezető hiába érdeklődött Habony személyéről, nem kapott választ, riposztként csak ennyit tehetett zsebre:

Nézze, ha én ellenzéki újságíró lennék, akkor én is megpróbálnék ebből mindent kihozni.

Tarlós ezután arról beszélt, hogy Habony évente kétszer-háromszor ellátogat a Városházába. Hozzátette ugyanakkor, hogy hozzá több ezer ember elmegy évente, úgyhogy hiába reméli a műsorvezető, bármit kihozhat ebből a tényből. Azzal kapcsolatban, hogy Habony milyen minőségében mondott véleményt az agglomerációs közlekedésről, tarlós István így reagált:

Habony Árpád mint Habony Árpád mondott erről véleményt.

Tarlós István arról is beszélt, hogy őt vagy Habony Árpádot megfigyelhetik, ez lehet a magyarázat arra, hogy néhány órával találkozójuk után annak híre már kiszivárgott.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik