Belföld

Gyilkossággal gyanúsított fideszes: betonba öntve találhatták meg az áldozatot

24.hu
24.hu

2016. 02. 13. 07:09

Gál Roland volt 2010 és 2014 között a dunaújvárosi közbiztonsági bizottság elnöke, a rendőröket politikusként már ő tüntette ki. Most emberülési ügy gyanúsítottja.

Ahogy arról beszámoltunk, a dunaújvárosi önkormányzat egyik fideszes képviselője is gyanúsítottja annak az emberölési ügynek, amelyről csütörtök este adott hírt a rendőrség. Kósa Lajos, a kormánypárt frakcióvezetője pénteki lillafüredi sajtótájékoztatóján kérdésre közölte: felfüggesztették a képviselő párttagságát.

A rendőrség őrizetbe vette és emberölési ügyben gyanúsítottként hallgatta ki Gál Rolandot.

A Blikknek az egyik szomszéd azt nyilatkozta, hogy az áldozat maradványait elásva és bebetonozva találta meg a rendőrség.A halál pontos körülményeit még vizsgálják.

Rovott múltja ellenére szép politikai karriert futott be Dunaújvárosban Gál Roland. Annak ellenére nevezte ki párttársa korábban a közbiztonsági bizottság elnökének, 2014 őszén pedig az önkormányzat közbiztonsági tanácsnokának, hogy 2006-ban közlekedés biztonsága elleni bűntett és rongálás miatt is büntették – írtuk az Index információi alapján. Mindezek előtt ráadásul magánokirat-hamisítás vétsége miatt volt megróva.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

The British singer Robbie Williams (Robert Peter Williams) in concert at Lucca Summer Festival. Let Me Entertain You Tour, Lucca (Italy), 23rd July 2015 ©MP/Portfolio/LeemageRobbie Williams ma ünnepli 42. születésnapját - Reggeli pakk
Miskolcon folyt ki az utolsó csepp a pohárból