Belföld

Puszit kapott Orbán a kormányülésen nagypapasága hírére

A bulvárlapok szerint be vannak zsongva a felcsútiak és a fideszesek is, a miniszterelnök viszont igyekszik higgadt maradni.

Lelkes felcsútiakkal találkozott a Bors riportere, aki a miniszterelnök falujának lakóit kérdezte, mit szólnak ahhoz, hogy Orbán Viktor nagyapa lesz. Csodálatos válasz érkezett Gizellától, aki azt mondta: reméli, Felcsúton tartják a keresztelőt, mert elmenne, és annak ellenére, hogy nem szokás keresztelőre ajándékot vinni, ő még egy kis csokor virággal is meglepné a boldog családot.

Teréz ennél visszafogottabb volt: ő is szépnek tartaná, ha náluk lenne a keresztelő, de ő a templomba nem menne el. Viszont ha Felcsút utcáin sétálgatnának Orbán Ráhelék a babával, kimenne a kapuba megnézni őket. Zoltán is gratulált és elmondta: neki is van három gyermeke, „a legidősebbtől úgy nyolc év múlva érkezhet unoka”.

A Blikk arról ír, hogy a lillafüredi kormányülésen Orbán Viktor „büszkén fogadta a kollégák gratulációözönét, a női kollégáktól bezsebelt jó néhány puszit is”, a miniszterelnök ugyanakkor igyekezett higgadt maradni, azt mondta, „ne igyunk előre a medve bőrére”, illetve megköszönte a gratulációt, de hozzátette: „ez a gyerek még meg sem született”.

A lap egyébként Orbán Ráhelék egyik ismerősétől úgy tudja: a kismama most is „jön-megy, dolgozik, ezerrel pörög”, bár jobban odafigyel magára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik