Belföld

Csicskalángosok repkedtek a Fidelitas-bulin

fidelitas(2)(960x640).jpg (fidelitas, )
fidelitas(2)(960x640).jpg (fidelitas, )
Ordenáré nagy verekedés volt a Fidesz ifistái között. A hírek szerint két érdekcsoport különbözött össze, de persze teljes a hírzárlat. A Fidesz etikai bizottságához fordultak a megvertek.

Nagy bunyó lett egy fidelitasos “wellness disznóvágásból”, az egész pedig egy nem túl ártatlan beszólásból indult ki – írja a 444. A kormánypárt ifjúsági szervezetének egyik zárt fórumán jelent meg a beszámoló arról az ordenáré nagy verekedésről, ami a bulijukon történt.

Na, itt van a pénz, leszopsz ennyiért?

Ezzel a mondattal kezdődött a ramazuri, aminek a végén többen megsérültek. Kerékgyártó Gábor, a kormánypárt ifjúsági szervezetének volt budapesti vezetője is részt vett a csatában, ő már kilépett a szervezetből.

felállt a székéből és szabályszerűen nekiesett Á.-nak, aki a második lökés után földre került, nekiesett az egyik széknek, ahonnan egy üres sörösüveg leesett és szilánkokra tört, elvágta Á. kezét (…) a karjával befogta a nyakát és elkezdte szorítani (…) nekem esett, és az egyik kezével ő is szorította torkomat. Gyakorlatilag 20 másodpercig nem kaptam levegőt. (…) ,egy álló fogast emelt a feje fölé, és a következőket mondta: »fejbe b*****k«.

A verekedés állítólag azért tört ki, mert két sérült a volt budapesti elnök, Kurucz Dániel köréhez tartozott. Ez a kör szemben áll a mostani vezetéssel, ebbe a körbe tartozik Kerékgyártó is. A két sértett amúgy másnap elhagyta a bulit, majd este megjelent a beszámoló a fórumban, de azt gyorsan törölték. Ezt követte egy körlevél.

A törölt posztban két, a sérülésekről készült fotó volt látható, valamint az érintettek írása, miszerint a szervezeten belül csak közömbösséggel, véleménynélküliséggel, gyávasággal lehet előrébb jutni.

A sértettek a 444 szerint a Fidesz alelnökeihez fordultak, mivel a párt etikai bizottsága elé szeretnék vinni az ügyet. A lap kereste az érintetteket, valamint Böröcz László Fidelitas-elnököt, de nem reagáltak. A belső levelezésben Böröcz amúgy azt írta, “semmilyen agresszív megnyilvánulást nem tolerálok a Fidelitason belül sem”, és kizárja, aki agresszív tettet követ el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik