Belföld

Feleségének impotenciát hazudott, közben kislányait erőszakolta az apa

24.hu
24.hu

2016. 02. 11. 08:54

"Bíró úr, tudja, mivel jár ez nekem a börtönben? Ez nekem nagyon veszélyes" - kérlelte az apa a bírót a tárgyalásán. Könyörgésével azt akarta elérni, hogy zárják ki a sajtót a tárgyalásról.

Feleségének impotenciát hazudott, közben rendszeresen megerőszakolta lányait egy férfi, akit szerdán állítottak bíróság elé. Tizenkettedik életévét be nem töltött hozzátartozója sérelmére elkövetett szexuális erőszak – ezért kell felelnie.

Az apa húsz éve vette el feleségét, akitől két lánya született, az első 1995-ben, a másik gyermek négy évvel később, A férfi autóvillamossági szakember, ő tartotta el a famíliát, szigorúan irányított, a feleségét nem engedte dolgozni, a lányok zsebpénzét is ő osztotta be. A lányok barátaikkal nemigen találkozhattak, mobiltelefonjukat rendszeresen ellenőrizte. Aztán 2014-ben rendőrök vitték el a családfőt. A vád szerint a nagyobbik lányt 2003-tól, a kisebbet pedig 2007-től kezdve rendszeresen megrontotta, a nagyobbik lány végül osztálytársainak, tanárainak beszélt a történtekről. Szakértő is vizsgálta a lányokat, szerinte valóban trauma érte őket.

A Bors cikke szerint M. László szerdán remegve lépett a bíró elé és könyörgött neki, hogy a sajtót zárja ki a tárgyalásról. “Bíró úr, tudja, mivel jár ez nekem a börtönben? Ez nekem nagyon veszélyes – kér­­­lelte a férfi a tanácselnököt, akit azonban nem hatottak meg e szavak. Közben M. László lányai édesanyjuk kezét szorongatva ültek a hátsó padsorok egyikében.

“Húsz év házasság után döbbentem rá, hogy a férjem nem az, mint akinek mutatta magát. Amikor a dolgai kiderültek, sokkot kaptam. Három hónapig nem tudtam eldönteni, kinek higgyek, vajon ki hazudik. Utólag persze minden világos, a lányok semmit sem találtak ki, sajnos minden megtörtént velük, amiről beszámoltak. Már régóta nem létezett házas­életünk, a férjem azt mondta nekem, hogy impotenssé vált. Most már tudom, hogy persze nem erről volt szó. Hogy milyen büntetést kívánok neki? Olyanra nincs lehetőség a magyar jog szerint” – mondta az anya a bíróságon.

 

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

CANNES, FRANCE - MAY 21:  Nicole Kidman departs after the 'How To Talk To Girls At Parties' screening during the 70th annual Cannes Film Festival at on May 21, 2017 in Cannes, France.  Celebrities, fans and the movie world have descended on Cannes for this year's festival of the screen. For seventy years The Croisette Boulevard has always been the centre of athe place watch the rich and dandy and people from all walks of life to promenade.  (Photo by Christopher Furlong/Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.