Belföld

Feleségének impotenciát hazudott, közben kislányait erőszakolta az apa

"Bíró úr, tudja, mivel jár ez nekem a börtönben? Ez nekem nagyon veszélyes" - kérlelte az apa a bírót a tárgyalásán. Könyörgésével azt akarta elérni, hogy zárják ki a sajtót a tárgyalásról.

Feleségének impotenciát hazudott, közben rendszeresen megerőszakolta lányait egy férfi, akit szerdán állítottak bíróság elé. Tizenkettedik életévét be nem töltött hozzátartozója sérelmére elkövetett szexuális erőszak – ezért kell felelnie.

Az apa húsz éve vette el feleségét, akitől két lánya született, az első 1995-ben, a másik gyermek négy évvel később, A férfi autóvillamossági szakember, ő tartotta el a famíliát, szigorúan irányított, a feleségét nem engedte dolgozni, a lányok zsebpénzét is ő osztotta be. A lányok barátaikkal nemigen találkozhattak, mobiltelefonjukat rendszeresen ellenőrizte. Aztán 2014-ben rendőrök vitték el a családfőt. A vád szerint a nagyobbik lányt 2003-tól, a kisebbet pedig 2007-től kezdve rendszeresen megrontotta, a nagyobbik lány végül osztálytársainak, tanárainak beszélt a történtekről. Szakértő is vizsgálta a lányokat, szerinte valóban trauma érte őket.

A Bors cikke szerint M. László szerdán remegve lépett a bíró elé és könyörgött neki, hogy a sajtót zárja ki a tárgyalásról. “Bíró úr, tudja, mivel jár ez nekem a börtönben? Ez nekem nagyon veszélyes – kér­­­lelte a férfi a tanácselnököt, akit azonban nem hatottak meg e szavak. Közben M. László lányai édesanyjuk kezét szorongatva ültek a hátsó padsorok egyikében.

“Húsz év házasság után döbbentem rá, hogy a férjem nem az, mint akinek mutatta magát. Amikor a dolgai kiderültek, sokkot kaptam. Három hónapig nem tudtam eldönteni, kinek higgyek, vajon ki hazudik. Utólag persze minden világos, a lányok semmit sem találtak ki, sajnos minden megtörtént velük, amiről beszámoltak. Már régóta nem létezett házas­életünk, a férjem azt mondta nekem, hogy impotenssé vált. Most már tudom, hogy persze nem erről volt szó. Hogy milyen büntetést kívánok neki? Olyanra nincs lehetőség a magyar jog szerint” – mondta az anya a bíróságon.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik