Belföld

“Botrány Felcsúton! – Nem megy el a kisvasút Orbán lányának ajtajáig”

felcsút (felcsút, )
felcsút (felcsút, )
A DK szóvivője ezt felháborító mulasztásnak nevezi.

A Demokratikus Koalíció szóvivője párhuzamot vont. Szerinte nem véletlen, hogy miközben Orbán Ráhel a Bicske melletti Tükröspusztára költözik, bejelentették: Bicskéig fog elmenni a felcsúti kisvasút. Az EU által korábban vizsgált beruházás bővítése most kizárólag a magyar adófizetők pénzén valósul meg. Gréczy Zsolt úgy számol, az emberek fejenként 900 forinttal járulnak hozzá az Orbán család boldogságához.

A „saját lábhoz” járó saját kisvasút azonban – bizonyára tervezési hibák miatt – nem fog elmenni a Tiborcz Lovas Klub bejáratáig.

A szóvivő – ironikusan – ezt felháborító mulasztásnak nevezi, hiszen a miniszterelnök lánya mégis megérdemelné, hogy saját kertjében végződjön az édesapja kertjében lévő stadionhoz vezető kisvasút.

A hibát remélhetőleg mihamarabb kijavítják, hiszen ha a miniszterelnök lánya ezen megsértődve esetleg Svájcba költözne, az éves GDP-nk is rámenne a Felcsútot és Svájcot összekötő kisvasútra.

A Demokratikus Koalíció szóvivője felháborítónak tartja, hogy a felcsúti kisvasút nem megy el Orbán Ráhel ajtajáig, csak városáig.

A DK szerint a tanárok, orvosok nem azért gürcölnek méltatlan fizetésekért, hogy a miniszterelnök lányának saját lábán kelljen gyalogolnia a közpénzből épült kisvasúttól az otthona ajtajáig. A DK követeli, hosszabbítsák meg a felcsúti kisvasút nyomvonalát Orbán Ráhel ajtajáig!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik