Belföld

BMW-s gyilkosság: segítségért könyörgött az áldozat

Biztonsági kamera rögzítette a történteket. A támadó megpróbálta betuszkolni autójába a megszúrt férfit, de nem tudta felemelni.

Segítségért könyörgött gyilkosának az a férfi, akit a XVIII. kerületben szúrtak le kedden este – írja a Blikk. A lap úgy tudja, a gyilkos főleg kisebb üzletekből, többek közt autók eladásából tartotta el magát. Elfogásáról a rendőrség videót is közzétett:

Ahogy arról a 24.hu értesült, a gyilkosságot egy bolt ipari kamerája is rögzítette. A képeken jól látszik, ahogy a gyilkossággal gyanúsított 23 éves fiatal először beszélgetni kezdett a középkorú áldozattal, majd valamin összevesztek. Dulakodni kezdtek, majd a kés is előkerült, a gyilkos többször szúrt. A férfi próbált elmenekülni, de támadója újra belevágta a kést, ezután összeesett.

A gyilkos ezután sarkon fordult és otthagyta a haldokló férfit. Autójával még odakanyarodott a földön fekvő, vérző ember mellé. A tettes még megpróbálta betuszkolni BMW-jébe, de nem sikerült.  Ezután megérkezett egy másik BMW is, amiből – a Blikk szerint – a sofőr nem szállt ki. A gyilkos pár szót váltott vele, ezután a kocsi elhajtott. A 24.hu úgy tudja, abban az autóban többen is lehettek. Arról egyelőre nincs információ, melyikben ült a támadó párja, aki szerdán feladta magát a rendőrségen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik