Belföld

BMW-s gyilkosság – Őket keresik

A rendőrök egy szerelmespárt keresnek.

Hajtóvadászat folyik a hétfő esti, XVIII. kerületi gyilkosság gyanúsítottjai után. A rendőrség kedd délelőtt közölte, két fiatalt keresnek, a 23 éves Bödöcs Norbertet és egy 21 éves lányt, Günczer Evelint és egy kocsit, amivel a gyanú szerint elhagyták a helyszínt. A BMW rendszáma: JAX-333.

Ők volnának:

Bödöcs Norbert - Günczer Evelin

 

Ahogy arról beszámoltunk, a gyilkosság kedden az esti órákban történt a XVIII. kerületi Ráday Gedeon és a Fedezék utca kereszteződésénél. Egy középkorú férfit késeltek meg az utcán, aki a helyszínen életét vesztette.

Úgy tudjuk, veszekedés és dulakodás előzte meg a támadást. A fiatalember késsel üldözte áldozatát és addig szurkálta a férfit, míg össze nem esett. Ezután megpróbálta betenni a kocsiba a haldoklót.

BRFK Életvédelmi Osztálya kéri, hogy aki a körözött személyekről és a gépkocsiról, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 03-30/999-7069 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik