Belföld

Árokba hajtó busz, kamionba rohanó autó és súlyos sérült az utakon

Egyre több balesetről érkeznek hírek az ország útjain. Két tragédiáról már a reggeli órákban beszámoltunk, Piliscsabán és Ócsán is halálos gyalogosgázolás történt.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint azóta összeütközött egy kisteherautó és egy személyautó a Nyíregyházáról kivezető Kemecsei úton. Mindkét járműben hárman utaztak, két ember könnyű, egy viszont súlyos sérüléseket szenvedett. A műszaki mentést a nyíregyházi hivatásos tűzoltók végzik. A mentés még tart, a járművek forgalmi akadályt képeznek, ezért kérik az arra haladókat, hogy fokozott óvatossággal közelítsék meg az érintett útszakaszt.

A 45-ös főút szentesi szakaszán kamionba rohant egy autó. A karambolban utóbbi jármű vezetője megsérült, őt a mentők már kórházba szállították. A műszaki mentést a szentesi hivatásos tűzoltók végzik. A kocsi olyannyira összeroncsolódott, hogy az áramtalanításához feszítővágóval kellett szétválasztani egymástól a lemezeket. A mentés idejére a fél útpályát lezárták.

A Komárom-Esztergom megyei Süttőn egy busz árokba hajtott. A baleset a Hunyadi János utcában történt, a vasútállomás közelében. A sofőr nem sérült meg, utasokat pedig nem szállított. A járművet drótkötél segítségével húzzák ki az árokból.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik