Belföld

Stadler: Két agyvérzésem is volt a börtönben

A börtönben lefogyott, összesen 42 kilót nyomott. Most 75.

Első útja Akasztóra vezetett Stadler Józsefnek, aki elhagyhatta a nagyfai börtönt a hétvégén A Bors munkatársai vele tartottak. “Elnézést kérek, de máris fontos üzleti ügyben hívtak. Szerbiában szeretnék, ha segítenék nekik az oroszországi kivitelben” – kezdi. A lap szerint sokkal jobb színben van, mint amikor legutóbb látták még a börtönben.

Napra pontosan négy évet ült börtönben. 2011 decemberében kellett bevonulnia, de 2014 tavaszán két hónapra felfüggesztették a büntetését. “Nem gondoltam volna, hogy megélem a szabadulásom napját. Azt hittem, engem onnan már csak tepsiben hoznak ki. Az orvosok is lemondtak már rólam. Volt két agyvérzésem is. Másfél évig félrekezeltek, lefogytam negyvenkét kilóra. Ha a tököli rabkórházban a főorvos asszony nem intézi el, hogy kijöhessek, biztos meghalok. Ezért is engedtek ki. Meghalni. Aztán két kiváló szegedi professzor operált meg, ők mentették meg az életemet. Volt olyan időszak, hogy naponta egy liter zöld, gennyes váladékot szívtak le a gyomromból. Úgy-ahogy felgyógyultam, felerősödtem. Most hetvenöt kiló vagyok” – mondta.

Stadler egyelőre az irodából nyíló szobában fog lakni. Mint mondja, nem is baj, legalább tud dolgozni. Mert ismét szeretne a csúcsra jutni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik