Belföld

Fás, bokros területen, drónnal keresik az eltűnt győri lányt – Videóval

Rendőrök és civilek is részt vesznek a kutatásban.

Továbbra is  nagy erőkkel keresik azt a lányt, aki január végén tűnt el Győrben. A rendőrök és Győri Speciális Mentők keresőkutyával és mobil eszközökkel vizsgálták át lehetséges tartózkodási helyeit – tájékoztatott hétfőn a megyei rendőr-főkapitányság. A kutatásban egyenruhások és civilek egyaránt részt vesznek.

eltűnt győri lány keresése
Fotó: police.hu

A rendőrség videót tett közzé a keresésről, a felvételen látható, hogy fás, bokros területeket is átfésülnek, illetve, hogy drónt is bevetnek, hogy mielőbb megtalálják Bödecs Rebekát.

Ahogy arról beszámoltunk,  a 24 éves fiatal január 25-én távozott otthonából és azóta nem ad életjelet magáról. Zárkózott, öntörvényű embernek ismerték, szeretett egyedül lenni, de nem volt teljesen bezárkózó sem. A szüleivel találkozott utoljára, azt mondta, egy iskolatársával fog találkozni, de ez nem történt meg. Lapinformációk szerint nem vitt magával se ruhát, se a mobilját, számítógépének előzményei pedig törlődtek.

Rebeka körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja barna, vállig érő hosszúságú. Szeme kék. Eltűnésekor fekete színű félhosszú gyapjúkabátot és fekete színű, barna csíkos bokacsizmát viselt. Ősszel lábműtéten esett át, így kicsit sántít.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lányt látta, hollétéről vagy tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon (Győr, Zrínyi út 54.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát (h-cs; 8-16; p: 8-13), illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik