Belföld

Rémálom az Erzsébet-programos üdülés

Üdülésre lehetne pályázni, de az online regisztrációs rendszer rogyadozik. Sokan éjszakáznak a gép előtt vagy feladják.

Az Erzsébet-program támogatásával nagycsaládosok, fogyatékkal élők, és nyugdíjasok pályázhatnak üdülésre “az egészség megőrzéséhez szükséges aktív kikapcsolódás elősegítése érdekében”.

A pályázatok leadása azonban szinte lehetetlen, kizárólag erős idegzetűeknek ajánlott. A 444.hu hívta fel a figyelmet, hogy már regisztrálni is csak nagyon nehezen lehet, aztán akár vagy 10 órát is a gép előtt kell ülni, és még akkor sem biztos a siker.

“Katasztrófa”

Voltak, akik hajnalig vártak, mire a rendszer hirtelen több ezer hellyel hátrébb sorolta őket, közben gyakran érkeznek a hibaüzenetek.

Katasztrófa a pályázat benyujtása! Tegnap 19 órakor 3032 a z előttem lévők száma, éjfélkor 1900. Közben többször kiírta, hogy szerver hiba…, de nem léptem ki. Végül a gépet bekapcsolva hagytam és ma reggel 7 órakora huszonvalahányadik voltam. 8 órára sikerült kitöltenem a pályázatot.

Reggelre az Erzsébet-program Facebook-oldalán közölték, hogy egyszerűsödött a pályázatok beadásának folyamata, ám ebből a gyakorlatban a felhasználók nem sokat érzékelnek.

Nem javul

Ehhez képest egy észrevétel reggel hatkor:

Ugyan ugy nem sikerül bejutnom még a regisztrációhoz sem, mint eddig. Ha rákattintok a regisztrálás gombra vagy azt irja ki, hogy szerver hiba, vagy ha előjön az ablak …

Van, aki fel is adta:

Sikerült bejutnom így hajnal tájt… először is semmilyen pipa nincs ahol kiválaszthatom hogy emailben küldöm,mondjuk elküldtem,de fel is töltöttem,de aztán valahogy eltünteti kb.10Xtöltöttem már fel..viszont a nagyobb baj,hogy a települést nem engedi kiválasztani így nem engedi elküldeni!!!Feladom nem tudtam elküldeni a pályázatot annak ellenére,hogy ezért virrasztottam egész éjjel!!!Felháborító és azt hiszem nagyon finom voltam!!!

A honlapon magyarázatként szerepel, hogy az Erzsébet-program idei pályázatai iránt a korábbi években tapasztaltaknál nagyobb az aktivitás. Egyszerre több ezren regisztrálnak, töltenek fel profiladatokat vagy pályáznak. A pályázatok beadási folyamatának egyszerűsítésére is azért volt szükség, hogy csökkentsék a hatalmas rendszerterhelést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik