Belföld

Hónapokig fajtalankodott élettársa 11 éves kislányával, 8 évet kapott

pedofil (Array)
pedofil (Array)

Kiskorúval szemben elkövetett szexuális bűncselekmény miatt a Tatabányai Törvényszék kihirdetett ítéletével T. Ferenc vádlottat bűnösnek mondta ki, ezért 8 év fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélte. A döntés nem jogerős, mert az ügyész súlyosításért, a vádlott pedig felmentésért fellebbezett – számol be a kemma.hu.

A férfi még 2014 augusztusában ismerkedett meg egy hölggyel, akivel néhány hét után élettársi kapcsolatot létesített. Az összeköltözést követően együtt nevelték az asszony korábbi házasságából származó kislányát, akivel T. F. a kezdetektől igyekezett jó kapcsolatot kialakítani és ez sikerült is neki. A kislány a bizalmába fogadta.

Amikor sikerült neki, a vádlott szexuális érdeklődést kezdett tanúsítani iránta. Eleinte csak a 11 éves lány lábát simogatta, puszilgatta az arcát, a száját és a combját, majd 2014 októberében kihasználta, hogy az élettársa dolgozott. Odahaza így csak ketten tartózkodtak, és ekkor levette alsóruháikat, majd közösült vele. Az aktus után megkérte a gyereklányt, hogy az édesanyjának ne mondja el a történteket, és a kiskorú nem is szólt minderről egyetlen egy szót sem.

Nem kapott szexuális felvilágosítást

Kiderült az is a bizonyítási eljárás során, hogy a kislány korábban sem az édesanyja részéről, sem pedig az iskolai oktatás keretében nem részesült szexuális felvilágosításban, így nem volt tisztában a vádlott által elkövetett cselekmény jellegével, szexuális mibenlétével. Azzal sem, hogy az ilyen magatartás bűncselekményt valósít meg, és megengedhetetlen egy nevelőapa és nevelt gyermek közötti kapcsolatban.

T. Ferenc a későbbiekben, egészen 2015 március 9-ig a lakóhelyükön rendszeresen, hetente több alkalommal közösült a kiskorúval, amikor a gyermek édesanyja a munkahelyén volt.

A kislány idővel az interneten utánanézett a vádlott által elkövetett cselekménynek, így világossá vált számára, hogy a nevelőapa ezen magatartása helytelen. Ezt követően a közösüléseket megelőzően, illetve azok közben több alkalommal is ellökte magától a vádlottat. Minderre akkor derült fény, amikor az anya egyik rokonának megengedte, hogy átmenetileg náluk lakjon.

Ő vette észre, hogy a vádlott többször intim módon közeledett a kislányhoz, és szólt a gyermek édesanyjának, aki a nőgyógyászati vizsgálat után feljelentette élettársát.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik