Belföld

A törökszentmiklósi kismamának csak megtetszett egy pohár és belekóstolt, de nem drogozott

Nem szoktak drogozni és most sem szándékosan használták a kábítószert, ezt mondta a Tényeknek az egyik törökszentmiklósi nő, Fátyol Mónika, aki több másik rokonával együtt egy új, eddig még ismeretlen pszichoaktív szer miatt került kórházba még a hétvégén – számol be a tenyek.hu.

A törökszentmiklósi nő azt állítja, semmi mást nem tud felidézni a hétvégi  buli estéjéről, csak hogy megtetszett neki az egyik pohár, amiben kóla lehetett és belekóstolt. Az ital ízét ugyan furának találta, drogozni viszont nem akart és állítólag nem is szokott. A nő öt rokonával együtt került kórházba, egyikük szintén gyermeket várt, az ő csecsemőjét is a fővárosban kezelik, valószínűsíthetően súlyos állapotban van. A két nő már elhagyta a kórházat, Fátyol Mónika bevallása szerint azért jött el saját felelősségére, mert szerette volna látni a másik gyerekét.

Ki voltak pohárba öntve az italok, megtetszett az egyik pohár, kóla volt itallal szerintem, belekóstoltam egy nagyobb kortyot, és aztán már a kórházban ébredtem

-mondta el a nő a Tények kamerája előtt. Fátyol Mónika gyermekének még nincs neve, a nő viszont már várja, hogy láthassa kisbabáját.

 

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik