Belföld

Felfüggesztették a gyerekeket terrorizáló veszprémi óvónőt

ovoda(1)(210x140)(2).jpg (óvoda)
ovoda(1)(210x140)(2).jpg (óvoda)

Felfüggesztettek egy veszprémi óvónőt, mert terrorizálta a gyerekeket. Volt olyan gyerek, aki annyira félt tőle, hogy rendszeresen hányt az óvodában – derült ki az RTL Klub Híradójából.

Nem engedte ki őket például pisilni és durván szólt hozzájuk. A bíróság kiskorú veszélyeztetése miatt még decemberben jogerősen 1 év börtönre ítélte, amit 2 évre felfüggesztettek. Erről elsőként a helyi lap számolt be. Hétfőig azonban ugyanúgy dolgozhatott az óvodában, az intézményvezető azt mondta azért, mert nem tudták, hogy lezárult a per, arról ugyanis semmilyen értesítést nem kaptak.

A riport egészen elképesztő esetekről számol be: az óvónő közvetlenül elalvás előtt nem engedte ki wc-re a gyerekeket, így a szobatiszta kicsik is bepisiltek.Volt, hogy a mosdóból visszatérő, idegességében, félelmében hányó gyerek további büntetést kapott, neki kellett feltakarítani saját hányását egy papírzsebkendővel. Az egyik kisfiút annyira megviselték a történtek, hogy bár átkerült egy másik csoportba, még hónapokkal később is alig mert elaludni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik