Belföld

Szexfotóival akart prostitúcióra kényszeríteni két nő egy harmadikat Angyalföldön – videó

Nem engedték ki a lakásból és erotikus képeivel zsarolták. A rendőrök elfogták a két gyanúsítottat. Harmadik, férfi társukat még keresik.

A BRFK XIII. kerületi Rendőrkapitánysága büntetőeljárást folytat a budapesti, 22 éves Gy. Henrietta ellen prostitúció elősegítése, és személyi szabadság megsértése, valamint a szintén budapesti, 21 éves É. Brigitta ellen személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A rendőrség szerint a sértett hétfőn érkezett Budapestre és találkozott egy férfival, aki munkavégzési ajánlattal egy Budapest XIII. kerületi, Gömb utcai lakásba vitte. A sértettet a férfi Gy. Henriettára bízta, aki őt kedd és péntek között a lakásból nem engedte ki, és azzal is megfenyegette, hogy a róla korábban készült erotikus fotókat annak hozzátartozóinak elküldi.

Gy. Henrietta a sértettet a továbbiakban prostitúcióra is rá akarta bírni, aki kijelentette, hogy ilyen jellegű munkát nem kíván végezni. Társának, É. Brigittának a megalapozott gyanú szerint tudomása volt arról, hogy a sértett a lakásban akarata ellenére tartózkodik, és kényszer hatása alatt áll.

A lakáshoz kiérkező rendőrök a két nőt pénteken délelőtt elfogták, előállították, gyanúsítottként hallgatták ki. A munkát kínáló férfit a rendőrök keresik.

A további eljárást a XIII. kerületi Rendőrkapitányság – őrizetbe vételük mellett – folytatja le és egyúttal kezdeményezi előzetes letartóztatásukat is.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik