kristaly(960x640).jpg (Array)
Belföld

Őrizetben a sokkoló drogbotrány gyanúsítottja

Farkas György
Farkas György

újságíró, hírfőnök. 2016. 01. 30. 06:10

A törökszentmiklósi rendőrök elfogtak egy 39 éves helyi férfit.

Mint korábban megírtuk, Törökszentmiklósról több ember került eszméletlen és életveszélyes állapotban kórházba, mert korábban ismeretlen új pszichoaktív anyagot fogyasztottak.

A szerekről Zacher Gábor az M1 aktuális csatornának azt mondta: hogy azok önmagukban is alkalmasak arra, hogy életveszélyes állapotot okozzanak, de együtt különösen. A túladagolás tünetei között van a szapora szívműködés, érösszehúzódás, magas vérnyomás, a testhőmérséklet extrém emelkedése, és a halmozott görcsrohamok, ezért iszonyú  felelőtlenség volt, hogy két várandós nő is drogot használt.

Ecseki Tímea, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet ügyeletes orvosa korábban az M1 Híradójában azt mondta: a két fiatal, várandós nőn császármetszést kellett végrehajtani. Őket intenzív osztályon ápolják. Az újszülötteket Budapestre, az 1-es számú gyermekklinikára vitték.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya pénteken elfogott és bűnügyi őrizetbe vett egy 39 éves helyi férfit. Szakértők bevonásával vizsgálják az eset körülményeit.

Kommentek

Debrecen, 2015. november 6.
Egy nő gyalogol a sűrű ködben Debrecenben 2015. november 6-án. Ezen a napon az Alföld szűkebb térségében hosszabb ideig, néhol tartósan megmarad a köd, elvétve ködszitálás is előfordulhat.
MTI Fotó: Czeglédi ZsoltSűrű ködre, ónos szitálásra figyelmeztetnek
Egy gyerek is megsérült a Kőbányai úti balesetben