Belföld

Halott anyja mellett aludt a késsel gyilkoló tinilány

24.hu
24.hu

2016. 01. 30. 07:20

Korábban a témában:

Egy egész napot aludt a 14 éves S. Zoé vérben fekvő édesanyjával egy házban, miután közel száz késszúrással megölte őt Zagyvarékason – olvasható a Blikk szombati számában. A lap szerint a fiatal rablógyilkosságnak akarta beállítani a történteket, de túljátszotta a szerepét, ezért a rendőrök hamar lebuktatták.

Az újság beszélt a szomszédokkal is, akik szerint a falu elhunyt alpolgármesterének felesége azért halt meg, mert rajtakapta gyermekét új, 16 éves barátjával, és nem engedte, hogy együtt aludjanak. A két fiatal ekkor veszekedni kezdett az asszonnyal, majd előkerült a kés is. Az 58 éves nőt majdnem száz szúrás érte ezután.

A lap úgy tudja, a pár ördögi tervet eszelt ki. Zoé a gyilkosság utáni reggelen belülről bezárta a bejárati ajtót, kimászott az ablakon és pókerarccal iskolába ment. Hazaérvén szólt a közelben lakó fiú féltestvérének, aki kihívta a rendőrséget.

A lány állítólag azt kiabálta, hogy anyját biztosan megölték, ami gyanús lett a nyomozóknak. Állítólag pillanatok alatt ellentmondásba keveredett, megtört és bevallotta, mit tettek a barátjával – írja a Blikk. Úgy tudni, Zoé féltestvére sokkos állapotba került.

A gyanúsított tiniket nevelőintézetbe zárták az előzetes letartóztatás idejére. Úgy tudni, a fiú tagadja a gyilkosságot.

Kommentek

Kevesellték a rezsicsökkentést
Debrecen, 2015. november 6.
Egy nő gyalogol a sűrű ködben Debrecenben 2015. november 6-án. Ezen a napon az Alföld szűkebb térségében hosszabb ideig, néhol tartósan megmarad a köd, elvétve ködszitálás is előfordulhat.
MTI Fotó: Czeglédi ZsoltSűrű ködre, ónos szitálásra figyelmeztetnek