Belföld

Citroën a Genfi Autószalonon

 

A SpaceTourer bemutatásával egy időben a Citroën egy életteli, színes, kalandra termett koncepcióváltozattal is előáll. A tanulmány a nevéhez híven (hyphen = kötőjel) összeköti a családokat és a baráti társaságokat, az egyterűeket és az SUV-kat, a városokat és a végtelen távlatokat… A fedélzetén minden lehetséges. Nincs olyan társaság vagy család, amelyet ne tudna elcsábítani egy kalandokkal teli utazásra. Nem véletlen, hogy a márka a népszerű francia HYPHEN HYPHEN együttest kérte fel, hogy kísérje a koncepcióautó kommunikációját. A nizzai fiatalokból álló formáció a 2016-os francia könnyűzene egyik díjazottja és az elektropop stílus egyik legnépszerűbb képviselője.

Az e-Méhari úgy kapcsolódik a márka történelméhez, hogy egyértelműen a jövő felé tekint. Visszakacsint a márka ikonikus modelljére, az 1968-as Méharira, de több ennél: egy teljesen elektromos, 4 személyes kabrió modern és bohókás külsővel. A Bolloré csoporttal való együttműködés új szakaszába érve a Citroën tovább erősíti azon törekvését, amely friss, egyedi, a szokásos sémáktól eltérő autók forgalmazását jelenti.

A Genfi Autószalon alkalmából a Citroën a C4 Cactus modellekre is kiterjeszti a Grip Control rendszert, amely elsőként a Citroën és a szörfözés világában méltán híres RIP CURL cég együttműködésének gyümölcsén, a különleges kiadású C4 Cactus RIP CURL változaton mutatkozik be.

CITROEN_C4CACTUS_PRCIKK24_0223_3
A Citroën C4 Cactust igen határozott stílusjegyek jellemzik, köztük a mindennapok megpróbáltatásai ellen hatékony védelmet nyújtó Airbump® betétek, amelyek vizuálisan megosztják a Citroën C4 Cactus egyébként töretlen és letisztult oldalsó vonalait. A Citroënnek ez a hasznos és innovatív, négyféle színben (Black, Grey, Dune és Chocolate) elérhető újdonsága a különféle karosszériaszínekkel (Hello Yellow, Deep Purple, ralipiros, Blue Lagoon és Jelly Red) kombinálva jócskán megsokszorozta a modell testre szabási lehetőségeit.

Az éles kontrasztokat kedvelő Citroën C4 Cactus „W”-vel jelzett változata ezúttal egy olyan visszafogott, mégis elegáns színösszeállítással jelenik meg, amelyben alapvetően a fehér szín dominál.

További információk!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik