Belföld

Megkéselte élettársát majd felgyújtotta a házát – Bíróság elé állítják a mikepércsi nőt

Vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a rendőrök azzal a nővel szemben, aki a gyanú szerint többször megszúrta élettársát tavaly májusban, majd felgyújtotta a házát. Emberölés bűntett kísérlete, zaklatás bűntette és rongálás vétsége – emiatt folyt ellene eljárás. Az asszony jelenleg is előzetes letartóztatásban van.
A nyomozás adatai szerint a pár az utcán veszett össze, amelynek az lett a vége, hogy a nő a nála lévő konyhakéssel megsebesítette párját. A férfi összeesett, támadója pedig elmenekült. Egy környékbeli szemtanúja volt a történteknek, ő értesítette a rendőröket. Az asszony ellen eljárás indult, de elengedték.

Ám néhány nap múlva ismét összerúgta a port élettársával, ekkor fejszével fenyegette meg, azt mondta neki, hogy megöli. A férfi elmenekült, párja pedig mérgében felgyújtotta az ágyat, a lángok azonban terjedni kezdtek. Az épület végül lakhatatlanná vált.

A nyomozás közben beszerzett adatok és igazságügyi orvosszakértői vélemények szerint– tekintettel az elkövetés eszközére és körülményeire – megállapították, hogy “a gyanúsított szándéka a férfi életének kioltására irányult”.

Az ügy iratai már az illetékes ügyészségen vannak.

mikepércsi gyújtogató
Fotó: police.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik