Belföld

Rejtély, kit gázolt halálra egy teherautó a 35-ösön

Egyelőre nem tudták azonosítani a kedd reggeli, 35-ös főúton történt halálos baleset áldozatát. Ahogy arról beszámoltunk, Görbeháza közelében történt a tragédia, teherautó gázolt el tisztázatlan körülmények között egy gyalogost, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A rendőrök segítséget kérnek, hogy kiderítsék, ki az elhunyt. Az áldozat 60 év körüli, normál testalkatú, körülbelül 165 centiméter magas, ősz hajú férfi., aki a baleset idején barna színű kabátot, szürke színű pulóvert, farmernadrágot, fekete-piros sapkát és fekete gumicsizmát viselt. Több tetoválása volt, hasán „ÉHES”, bal alkarján “KL + KM” és „ICU” , jobb vállán „NE TÉPD SZÉT A BOLDOGSÁGOT” felirat és egy rózsát ábrázoló minta, bal lábszárán pedig „SING SING” felirat látható.

 35-ös baleset 2
police.hu
További képeket ide kattintva talál.
 A rendőrség kéri, hogy aki az információk alapján segíteni tud az elhunyt azonosításában, tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040 telefonszámon, vagy – névtelensége megőrzése mellett – az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik