Belföld

Mit is akarnak pontosan a városban balhézó taxisok?

Hétfő reggel száz taxis meglepetésszerűen lezárta a Bajcsy-Zsilinszky út és az Andrássy kereszteződését. Elsőre nem derült ki sok arról, mit is szeretnének pontosan, csak az, hogy az Uberrel van problémájuk. Berlinteniszbajnoka talált rá a Facebook-eseményre a tüntetésről. Itt egy fokkal részletesebben írják le, mit szeretnének.

Kiállunk a törvényben garantált jogainkért és követeljük a jogtalan állapotok azonnali megszüntetését! Követeljük az UBER és a többi illegális személyszállító azonnali betiltását. Követeljük a büntetések azonnali kiszabását az összes említett ”vállalkozásra,” és azok szereplőire (soförök). Követeljük az Uber alkalmazás azonnali kikapcsolását (oldják meg és kész). Követeljük a legális taxisokkal kapcsolatos elvárások normalizálását. Célunk Tarlós István főpolgármesterrel megértetni a jelen állapot tarthatatlanságát. Célunk országunk vezetőinek a figyelmeztetése ,hogy nem vagyunk bírkák. A helyzet megoldásának kitalálása, módja és kivitelezése nem feladatunk. Az érdekvédőink nem védenek, hanem taposnak rajtunk, a fuvarszervezők is. Nem politikusok vagyunk, hanem taxisok, mi az utcán vagyunk jók, de ott nagyon ! Akik meg létrehozták ezt az egész sz@r helyzetet (Tarlós, közgyűlés, Orbán, Bkk, Metál, Putyin, Obama, Merkel, Netanjahu ..stb..mit érdekel minket, hogy kicsoda ) nagyon gyorsan kezdjenek kapkodni, hogy helyrehozzák …

Az

oldják meg és kész,

valamint a

Tarlós, közgyűlés, Orbán, Bkk, Metál, Putyin, Obama, Merkel, Netanjahu ..stb..mit érdekel minket, hogy kicsoda

részek talán mindennél jobban elmondják, hogy nekik sincs sok fogalmuk arról, mit akarnak vagy miért, csak legyen valami, mert szar.

Ez pedig itt a 11 órakor kezdődő taxistüntetés szórólapja.

12508867_10153826032342974_2499686507899369142_n

Lehet, hogy a Be like bill nem pont a megfelelő mém, amit a taxisok választhattak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik