Belföld

Eltűnt egy 13 éves törökbálinti lány

Eltűnt egy 13 éves törökbálinti lány. A gyereket múlt kedden látták utoljára, reggel fél 8 körül ment el otthonról, azóta pedig nem jelentkezett. Mint kiderült, egy barátnőjének ugyancsak nyoma veszett. Szerdán egy hozzátartozó megtalálta őket egy bevásárlóközpontban, de Benczi Nikoletta elfutott a helyszínről. Az egyenruhások hiába keresik.

A 13 éves lány körülbelül 155-160 centiméter magas és 65 kilogramm testsúlyú. Haja sötétbarna színű és hátközépig ér, általában egyenes. Szeme zöldeskék színű, álla szélesebb az átlagosnál, illetve az ajka felett a jobb oldalon egy anyajegy található. Bal karján, könyöktől a csuklóig hegek láthatók. Eltűnésekor fehér színű, – a szegély és cipzár résznél fekete színű – csípőig érő kabátot és egy sötétkék színű kötött, garbós nyakú pulóvert viselt, továbbá volt nála egy fekete színű, nagyméretű kézitáska.

A rendőrség kéri, hogy aki a fényképen látható lány tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést személyesen az Érdi Rendőrkapitányságon vagy telefonon a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.: 8-13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik