Belföld

Halálos karambolok, sérültek – Balesetekkel indult a péntek

Tiszavasváriban egy gyalogos vesztette életét, de súlyos baleset történt Borsod, Pest és Hajdú-Bihar megyében is.

Balesetekkel indult a péntek a hazai utakon. A 36-os főúton, Tiszavasváriban tragédia történt: a Hősök utcai kereszteződésben autó gázolt el egy gyalogost. A férfi életéért  csaknem háromnegyed órán át küzdöttek a mentők a helyszínen, de már nem tudtak rajta segíteni.  A helyszínelést félpályás forgalomkorlátozás mellett kezdték meg. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja. Ahogy arról korábban beszámoltunk, Kazincbarcikánál is halálra gázoltak egy férfit még a hajnali órákban.

Borsodban, a 3-as főúton Garadnánál két kamion csúszott egymásba, majd beléjük rohant egy kisbusz. Két ember szorult a roncsok közé, egyiküket – egy súlyos sérültet – már kiszabadítottak az encsi hivatásos tűzoltók és átadták a mentőknek. Az egyik kamion keresztbe fordult az úton, a másik pedig nekiütközött, az áramtalanításukon is dolgoznak a tűzoltók, akik egy darus mentőszert is kértek a helyszínre. Az utat lezárták, kerülni Garadna útjain lehet.

Pest megyében, a Nagykőröst Kocsérral összekötő úton árokba csúszott egy  kocsi. Az autó utasát a tűzoltók vágták ki a roncsból, súlyos sérülést szenvedett. A tűzoltók áramtalanították a járművet, a műszaki mentés idejére pedig lezárták a fél útpályát.

Baleset történt a 4-es főúton is, kamionnal ütközött egy kocsi Hajdúhadházon. Előbbi jármű árokba borult, az autó pedig az úttesten áll. Egy ember utazott benne, akit a mentők a hajdúböszörményi tűzoltók kiérkezése előtt kiemeltek a roncsból, jelenleg ápolják. A műszaki mentés idejére egy sávon halad a forgalom.

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik